Limousin

NATURE OG UBERøRTE FøLELSER

Et Nirvana for natur-elskere, le Limousin er en opplevelse av naturen. Landskapet er sjarmerende, skogbevokst, dalføre med elver hvor krystall klart vann renner, det uberørte landskapet insiterer til  en fredfull  opplevelse av middelalder byer med romanske kirker i granit.

Porcelain

La Haute-Vienne,mellom fortid og fremtid, tradisjon og moderne tid. Alle byene og landsbyene gjømmer på en hemmelighet, en historie, et spor etter en bemerkelsesverdig mann eller kvinne.

Limoges, hovedsete, berømt for sin beherskelse av høytemperatur ovner, arving av kunskapet om porcelen og emalje og som fortsetter å vibrere med nye idéer. 

Allassac

La Corrèze er fortryllende.  Med sine landskap rett ut av et foto-album, den syngende lokale aksenten og de pittoreske landsbyenes : Collonges-la-Rouge, Turenne, Aubazine, Pompadour.  Det er med fornøyelse men oppdager byer som : Brive-la-Gaillarde, Tulle, Ussel.

La Creuse, helt unikt.  Kunstmaler i Crozant og vever av veggtepper i Aubusson. Regionen åpner armene sine ved vannet Vassivière og museet med moderne kunst, Bourganeuf og tårnet Zizim, hvor en ottomansk prins en gang  var i eksil. Vakker og  ustyrlig, sterk  som steinene og variet som alle de grønne nyansene  i  naturen.